O nas

kove-moto-o-nas-1

O PODJETJU KOVE MOTO

Podjetje KOVE MOTO, ustanovljeno leta 2017, združuje D&R motocikle, oblikovanje, izdelavo, proizvodnjo in prodajo motornih koles, pri čemer se osredotoča na zmogljivost. Vizija podjetja je zagotavljati visoko zmogljiva, kakovostna in športna motorna kolesa z veliko prostornino za uporabnike in navdušence motornih koles po vsem svetu.

UČINKOVITOST TRŽENJA

KOVE MOTO ima odlične tržne rezultate in izjemne prodajne rezultate. Leta 2021 je prodaja presegla 20.000 motociklov, povprečna letna rast prodaje pa je dosegla 40 %. Ker se mednarodni trg še naprej širi, je bilo izvoženih več kot 5.000 motociklov, ki so bili prodani v Španiji pod imenom MACBOR MOTANA XR5 in na Češkem pod imenom JAWA RVM 500.

kove-moto-o-nas-2
kove-moto-o-nas-3

SUROVA MOČ

KOVE je postal četrta domača blagovna znamka na Kitajskem na področju prodaje modelov s prostornino nad 300 kubičnih centimetrov. Njihov model 500X ADV je na prvem mestu v domači proizvodnji ADV in ima dve tovarni v Chongqingu in Chengduju. Osredotočamo se na oblikovanje in razvoj izdelkov, pri čemer razvojna in oblikovalska ekipa šteje skoraj 113 ljudi.

Pomembna nam je tudi kakovost izdelkov in v celoti izvajamo sistem kakovosti IAFT16949. Naše podjetje ima tudi montažno linijo, oddelčno montažno linijo, podjetje za proizvodnjo motorjev, tovarno okvirjev, tovarno dušilnikov zvoka, center za obdelavo delov CNC, popolno preskusno mizo za vozila, preskusno mizo za motorje, instrument za 3D pregled itd.

PERSPEKTIVA RAZVOJA

V prihodnosti bo KOVE MOTO kot blagovna znamka motociklov, ki jo poganja tehnologija, še naprej vlagala v raziskave, razvoj in oblikovanje, aktivno uvajala izjemne talente in strojno opremo v industriji ter z nenehnim vlaganjem v nove tehnologije in standarde pri novih izdelkih še naprej krepila svojo profesionalno in visoko zmogljivo podobo izdelkov.

kove-moto-o-nas-4

ZASTOPSTVO ZA SLOVENIJO

BARANK MOTO CENTER

Uradni zastopnik KOVE MOTO za Slovenijo je BARANK MOTO CENTER, kjer smo pod eno streho združili vse mogoče ˝žanre˝motornih koles: enduro, adventure, scrambler… itd. Pripeljali smo znamke, katerih v Sloveniji še ni bilo in z različnim cenovnim razponom, tako, da se za vsak žep nekaj najde. Skrbno smo izbirali in izbrali smo kakovost.

Za Slovence velja, da so nezaupljivi in potrebujejo čas, da dajo novim stvarem na trgu možnost. Vendar stavimo na ljudi, ki so racionalni in prepoznajo kvaliteto in niso obremenjeni z imenom. Stavimo na ljudi, ki prepoznajo dober dizajn, stavimo na ljudi, ki so samozavestni in želijo biti med prvimi. Ste med njimi? Oglejte si našo pestro izbiro in nas kontaktirajte. Z veseljem vam pomagamo pri drzni odločitvi.

O PODJETJU

TIM 44, d.o.o.
Mlakarjeva ulica 24
4000 Kranj

Transakcijski račun: SI56 0312 6100 0608 825