Splošni pogoji

Splošni pogoji za uporabnike storitev in izdelkov, ki so navedeni na spletni strani WWW.KOVE.SI

POGOJI POSLOVANJA

Vse navedene cene posameznih storitev so navedene v Evrih (EUR) in so z vključenim DDV-jem. Cene veljajo od 1. 6. 2022 do preklica.

Poslujemo v okviru podjetja TIM 44 d.o.o, Mlakarjeva ulica 24, 4000 Kranj, D.Š. SI47840145 (smo DDV zavezanec), TRR: SI56 0312 6100 0608 825

Uporabnikom smo dosegljivi na telefon (040 607 191) ali preko elektronske pošte (info@kove.si) od ponedeljka do petka med 9.00 in 18.00.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Upravitelj spletne stran KOVE.SI se zavezuje, da bo spoštoval določbe Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. Osebni podatki pridobljeni od uporabnikov storitev na spletni strani KOVE.SI so varovani in brez njihovega pisnega soglasja ne bodo posredovani tretjim osebam.

Upravitelj spletne strani KOVE.SI si pridržuje pravico do vzpostavitev poslovnega kontakta za reševanje morebitnih nejasnosti pri preverjanju podatkov oziroma za reševanje morebitnih nesoglasij.

INFORMACIJE

Za morebitne dodatne informacije smo vam ves čas na voljo na info@kove.si, kjer vam bomo z veseljem pomagali in odgovorili na zastavljena vprašanja, predloge in želje.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

KOVE.SI, ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

KONČNA DOLOČILA

Uporabnik pred naročilom storitve potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani KOVE.SI in da se z njimi strinja.

Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov. Kolikor medsebojnega sporazuma ni moč doseči, je pristojno ustrezno sodišče.

Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodne najave.

TIM 44 d.o.o.